10/12/08

Informe del Consell

Des del passat dimarts 9 de desembre, els alumnes de les diferents assemblees per aturar el Pla de Bolonya i la SEPC han ocupat el rectorat indefinidament. La seva intenció és debatre sobre el nou pla d’estudis i demanar la seva congelació. De moment, han aconseguit reunir-se dues vegades amb l’equip del rector.
Com que a la nostra Facultat no existeix cap representació d’aquesta Assamblea, el Consell de l’Estudiantat de la Facultat de Medicina (CEFM-UdL) ens oferim ha informar-vos dels esdeveniments que les diferents assemblees estan duent a terme.
Els membre assemblearis s’han compromès en crear una web on explicaran els progressos d’aquesta tancada. Us animem ha informar-vos sobre el procés de Bolonya.

El CEFM-UdL demanarem al Consell Central (que agrupa els Consells d’Estudiants de totes les facultats) l’aprovació d’un manifest on es reclamin mesures concretes per tal de presentar-lo a la reunió clautral que tindrà lloc el 19 de desembre – el Claustre òrgan màxim de govern de la universitat) -.
Un cop s’aprovi el manifest, us el farem arribar.

Atentament,

CEFM-UdL